Alkukuvat

Tähtivaeltaja 3/07:n pitäisi saapua kaikille Helsingin SF Seuran jäsenille 10.9. alkavan viikon aikana. Mikäli lehteä ei näy 21.9. mennessä, otathan yhteyttä, niin selvitellään missä on vika.

Jyväskylässä heinäkuussa järjestetty Finncon pelitti erinomaisesti. Suurkiitokset kaikille järjestäjille ja esiintyjille. Ensi vuonna sitten Tampereella!

Sitä ennen scifin ja fantasian vuolaisiin virtoihin voi sukeltaa useammankin Tähtivaeltajan voimin. Tällä kertaa pääjuttumme käsittelee Hal Duncania, jota parempaa jätkää ei maan päältä löydy. Lisäksi hän on pirun nerokas kirjailija ja terävä ajattelija. Merirosvoja, monsterimaastureita ja myyttien kierrätystä!

Tähtivaeltaja-päivän kunniavieraana loistanut Christopher Priest pistettiin samantien Pekka Mannisen ruuvipenkkiin. Lopputuloksena oli hilpeyttä ja asiaa sekoittava älyjen mittely, josta voit lukea sivulta 50 alkaen.

Molemmilta brittiherroilta on mukana myös novellisuomennokset.

Numeron kolmas tekstinikkari on valtavan suosittuja, mutta samalla kantaaottavia supersankarisarjakuvia tuottava käsikirjoittaja Mark Millar. Hän on kunnon show-mies, joka ei todellakaan pidä kynttiläänsä vakan alla.

Uutispalstalla kerrotaan sitten mm. mikä kirja voitti ensimmäisen Tähtifantasia-palkinnon, 12-sivuisella dvd-palstalla arvioidaan leffoja kalkkunaisista Tarzan-klooneista näyttäviin scifi-spektaakkeleihin ja kotimaisen sarjakuvatarjonnan puolella vapaaksi päästetään Ville "Unikurkiala" Pynnönen.

Tähtivaeltajan 25-vuotisjuhlien kunniaksi Suomessa vieraili alkukesästä kaksikin lehden tärkeimpiin inspiraationlähteisiin kuuluvaa musiikkivaikuttajaa. Eli siis Riders on the Storm -nimellä kulkeva The Doorsin nykyversio (mukana Ray Manzarek & Robby Krieger) sekä jälleen terveen paperit saanut Roky Erickson. Vaikea oli uskoa, että tätä pääsisi ikinä kokemaan. Molemmat keikat vieläpä rokkasivat kuin unelma!

"Tonight is the night of the vampire!"