Uutiskuvat

Tulleet sarjikset

Jos aikoinaan onnistuit epähuomiossa jättämään väliin Matt Fractionin ja Gabriel Bán Casanova: Luxuria -mestariteoksen (2/07), niin nyt voit korjata erheesi. Tarina näet ilmestyy paraikaa uudelleen Marvelin Icon-linjan suojissa.

Tällä kertaa Jerry Corneliusta, Luther Arkwrightia ja 1960-lukulaisia agenttiparodioita reippaasti yhdistelevä Casanova nähdään kaikissa mahdollisissa väreissä, ei vain yhdellä värillä sävytettynä, kuten alkujaan. Lisäksi ainakin ensimmäisessä lehdessä on bonuksena Fábio Moonin piirtämä tuore lyhäri, joka valottaa numeron tapahtumia toisesta näkövinkkelistä!

Jen Van Meterin kirjoittama The Black Cat (Marvel) on muikeaa supersankariviihdettä. Javier Pulidon rento kynänjälki istuu sekin hyvin tarinaan.

Mustan Kissan maine on uhattuna, kun tuntematon taho ryöstelee Venäjän viimeiselle tsaarille kuuluneita esineitä. Toimet iskevät kiilaa myös katin ja Hämähäkkimiehen petipuuhiin - kehtaakin lukki epäillä tyttöystäväänsä näin kömpelöistä rikoksista.

Maailma tarvitsee lisää sarjakuvia, joissa naamariinsa sonnustautunut hämmästyttävä hämähäkki norkoilee hotellihuoneessa alushousuisillaan.

Ted McKeeverin Meta 4 kertoo jo kannessaan olevansa mustavalkoinen, allegorinen sarjakuva. Niinpä ei ihme, että ensimmäisen numeron jäljiltä olo on hämmentynyt - mutta samalla kiihkeän innostunut. 

Kiehtovassa kuvakavalkadissa astronautiksi pukeutunut mies herää tuntemattomassa paikassa muistinsa menettäneenä. Hän kohtaa autiossa huvipuistossa symboleilla puhuvan joulupukin, mukiloidun naisen ja puukkoa heiluttavan miehen. Väliin kerrontaa katkovat ruudut, joissa kelataan läpi hätäkeskuksen päivystäjän ja poliisin välistä keskustelua. Kuinka elementit nivoutuvat toisiinsa? Mistä tässä kaikessa on kyse?

McKeeverin magia puree. Meta 4 lumoaa.

Voihan kirkuvat kinkut sentään. Nancy in Hell (Image) edustaa kinky-eroottisten splatter-ilakointien huippua. El Torresin ideoimassa sarjassa repaleisiin farkkushortseihin takapuolensa ahtanut Nancy-neito herää yllättäen Helvetin verenpunaisilla niityillä. Eikä tätä valtakuntaa kestä kuin orgastisten himojen kipeässä hekumassa tai antamalla demoneille päin näköä ulvovalla moottorisahalla. Seksiä, suolia ja aivomassaa! Toteutettuna julmetun yksityiskohtaisella taiteella. Piirtäjämaestro Juan Jose Ryp on Saatanan kova jätkä.

Eric Powellin Goonista tuttu epäinhimillinen Buzzard-vanhus (Dark Horse) on saanut oman kolmilehtisen erikoisjulkaisunsa. Runollisesti kerrotussa tarinassa ikuisen olemassaolon tuskassa rypevä mies etsii vapautusta kirouksestaan. Hän päätyy auttamaan kyläläisiä, joita riivaa hirviöjumala tai joku vastaava ilkimys. Powell on sarjakuvailmaisun suuria sankareita, joten Buzzard rulettaa armotta.

"I didn't much care for these folks. But it was something to do."

KIRJALLISUUS-, SARJAKUVA- JA ELOKUVA-AIHEISET UUTISET JATKUVAT TÄHTIVAELTAJA 3/10:ssä!