Katuojan pohjalla

Perinteisesti musiikin harrastaminen on ollut sosiaalisesti hyväksyttävämpää ja katu-uskottavampaa kuin kuvasarjojen tavailu - tai näin ainakin ennakkoluulot kertovat. Moiset harhat lentävät kuitenkin kolmannen kerroksen ikkunasta naamalleen sementtiin, kun istahtaa samaan baaripöytään musanörtin kanssa.

 

 

Aiemmin tällä palstalla on runkattu Phonogramia (4/08), joka tekee sarjakuvamuotoisen ruumiinavauksen popmusiikille. Nyt siirrytään toiseen ääripäähän: harva sarjakuva nimittäin vetää lekkeriksi samalla vakaumuksella kuin Kiminori Wakasugin Detroit Metal City. Se heittää Kiss-henkisen rock-urpoilun japanilaisen kahjomankelin läpi. Ulos pusertuu äärimmäinen rockin ja sarjakuvan epäpyhä allianssi.

 

Soichi Negishi on nössömäinen vatkuli mieheksi. Hän fanittaa ruotsalaista poppia ja haluaisi soitella akustisella kitarallaan hempeitä rakkausralleja muotitietoisille hipstereille. Valitettavasti vain psykoottinen manageri on värvännyt hänet DMC-bändin nokkamieheksi. Laitettuaan maskin, peruukin ja panssarin ylleen Negishi on Johannes Krauser II, Japanin kovimman death metal -aktin solisti. Villeimpien huhujen mukaan Krauser on murhannut omat vanhempansa, ottanut väkisin Tokyo Tower -rakennuksen ja pystyy laulamaan yli 10 ”raiskausta” minuutissa. Go to DMC!

 

OTTO "KEISARI" SINISALON DETROIT METAL CITY RUUMIINAVAUS PÄÄSEE KUNNOLLA VAUHTIIN TÄHTIVAELTAJA 4/10:ssä!