Alkukuvat

Kiintoisia kirjoja, sarjakuvia ja elokuvia pukkaa ulos sellaista tahtia, ettei hyvästä luettavasta tai katsottavasta tule pulaa. Valtavan tarjonnan keskellä seikkaileville seuraavat sivut tarjoavat jälleen mainioita suuntaviittoja.

Ihan ensimmäisenä kannattaa tarttua uutispalstalla paljastettaviin Tähtivaeltaja- ja Tähtifantasia-palkintojen ehdokkaisiin, mikäli kyseiset teokset ovat yhä kokematta. Laajalta kirja-arviopalstalta sekä Kutzpahista löytyy sitten lisää luettavaa. Tämän numeron novelleista nyt puhumattakaan: Christopher Priest tarjoaa tuikituoreen tarinan Unisaariston maisemista ja A. C. Ross lataa pöytään Tähtivaeltajan novellikilpailussa menestyneen tieteisjännärin.

Sarjakuvapuolella käsittelyssä ovat mm. Dave Simin ainutlaatuinen elämäntyö, kolme vuosikymmentä tekeillä ollut Cerebus, sekä viime vuoden ehdottomimmat englanninkieliset sarjisjulkaisut - hulppeat kasat monipuolista laatutavaraa! Sarjakuviin liittyy myös uusi vakiopalstamme, sanavalmiin Otto Sinisalon Katuojan pohjalla.

Käännä nyt katseesi viereisen sivun mainokseen. Vihdoinkin on saatavilla korkealaatuisia Tähtivaeltaja-oheistuotteita. Jes söör, ja tilaus menemään! Samalla kannattaa harkita oman Tähtivaeltaja-kokoelman täydentämistä. Jotkut numerot ovat taas päässeet loppumaan ja muutaman muunkin laatikon pohja jo paistelee. Yhä saatavilla olevien lehtien esittelyt piileskelevät sivuilla 97-99.

Muista myös, että muuttaessa kannattaa uusi osoite toimittaa pikaiseen tännepäin. Turhan moni jäsen katoaa vuosittain vanhentuneen osoitteen vuoksi.

Mainioita lukuhetkiä vuoden ensimmäisen Tähtivaeltajan parissa!